E Sigara Kapıda Ödeme Avantajı ile Güvenli Teslimat

E Sigara Kapıda 2013 yılından beri sadece Havale ile gönderim sağlarken, İster Kredi Kartı ister Nakit olarak Kapıda ödeme yaparak Elektronik sigara modellerini teslim alabiliyorsunuz.

JoyetecheSigara.org adresinde Kapıda ödeme avantajı güvenli şekilde sağlanmaktadır. Sipariş esnasında tüm cihazlar ve Elektronik sigara likit çeşitleri için sipariş verdiğinizde kapıda ödeme seçeneği sizler için aktif hale getirilmiştir.
EsigaraKapıda Ödeme

7/24 Çağrı Merkezimizden kurulum ve kaliteli kullanım ile ilgili bilgilere de ulaşabileceğiniz bu hizmet içinde sizlerin sorularını cevaplayan uzman ekibimiz telefonların başında sizlerin aramasını bekliyor. Hangi Elektronik Sigara modeli kullanmalıyım? Hangi likit benim için daha iyi? Hangi marka elektronik sigara en kaliteli? vb. gibi sorularınız size en uygun ve en ideal seçimi yapacak uzman ekibimiz bu soruları cevaplamaktan büyük mutluluk duyacaktır.

ESigaraKapıda sloganı ile kapıda ödeme avantajı MNG Kargo ve Aras Kargo ile Mümkün Kılınmaktadır. Bunun sebebi kapıda ödeme tahsilatlı gönderimlerde firmamız eksra kargo ücreti ödediğinden havale/eft ile tahsilatsız gönderimlerde bu bedeli ödememektedirler. Bu bedeli bizde müşterilerimize yansıtmıyoruz elbette.

Havale / EFT ile Sipariş Verenler Her Zaman % 10 İndirim fırsatına sahip olmaktadır.




ESigaraKapıda noktasında sizlere şu önemli noktaları da hatırlatmak istiyoruz:

1. İrtibat Numarası olmayan sitelere kesinlikle güvenmeyin ve alışveriş yapmayınız. 

2. Normal piyasa fiyatından çok aşağıda olan sitelere de kesinlikle güvenmemenizi öneriyoruz. Örneğin: Joyetech eGo Aio elektronik sigara modeli cihazın normal satış fiyatı 200 TL ile 280 TL iken bu cihazı 100 TL ye gördüğünüzde ya sahte üründür ya da 20 tl lik likit kargolayarak dolandırıcılık yapan kişilerle muhatap olmuşsunuz demektir. 

3. Teknik destek veremeyen, cihaz hakkında bilgi sahibi olmayan kişi ya da sitelere itibar etmeyiniz. Ürünü satın almak bu ürünler için yeterli değil. Ürün kurulumu, ürünü doğru kullanmak ve likit seçimi hakkında doğru bilgiye ulaşmak da son derece önemlidir.

Önemli Not : Facebook reklamlarında 400 TL değerinde ki Joyetech Elektronik Sigara Modellerini 89 TL gibi komik rakamlara satış yapan ve reklam veren kişiler dolandırıcı olup bu reklam ve firmalara kesinlikle itibar etmeyiniz. Dikkat ederseniz 1. numarada belirtiğimiz üzere bu tarz sitelerde telefon numarası bulunmamaktadır ve JoyetecheSigara.org ile kesinlikle ilgisi yoktur.

Elektronik Sigara ile Sigarayı Bırakmanın Mutluluğunu Yaşayın!



Yorumlar

  1. Bu Konu Altına Yorum bırakanlar, JoyetecheSigara.org sitesinden 10 TL daha indirim kazanacaklardır.

    YanıtlaSil
  2. kapıda ödemeli kargo nasıl gönderilir hakkında bilgiler için tıklayın: kapıda ödemeli kargo nasıl gönderilir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz
Sahte ve Replika Elektronik Sigara Ürünlerine Karşı Dikkatli Olun

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yeni Başlayanlar için Joyetech Elektronik Sigara Modelleri Açıklamaları

2017 Yılının En iyi Elektronik Sigara Marka ve Modelleri

Sigarayı Şimdi Bırakın

Sigarayı Şimdi Bırakın