Yeni Başlayanlar için Joyetech Elektronik Sigara Modelleri Açıklamaları

Sürekli kendini yenileyen ve dünya'ya kendini ıspatlamış Joyetech Elektronik Sigara markasını yeni başlayanlar için model tanıtımlarını kısaca sizler için açıklayacağız. Bu modeller özel olarak sizler için hazırlanmıştır.

Joyetech eVic Basic elektronik sigara 60 wolt gücünde bir üründür. kendinden pili olan evic basic sigara küçük ve şık tasarımı olduğundan yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. set içerisinde şarz kablosu, cihaz ve atomizer coili bulunmakta ve ayrıca garanti kartı ve kullanım kılavuzu ve orjinalliğini test edebileceğiniz kartı bulunmaktadır.




ego Aio
Joyetech eGo AIO E Sigara modeli joyetech tarafından üretilmekted olup kullanımı en kolay cihazlardan biridir. set içerisinde 2 adet coil iç atomizer bulunmaktadır. Joyetech elektronik sigara aio modeli 2 ml likit tankı bulunmaktadır. 

Şarj 2 gün boyunca gider. bu sayede uzun ömürlüdür. bu cihaz toplamda kalem modeli diye bilinen 7 renk seçeneği bulunmaktadır. cam hazneli olan bu cihaz 06 coili sayesinde duman seviyesi fazladır. güçlü ve kaliteli elektronik sigara aio 1500 mah gücündedir. har zaman her yerde güvenle içebileceğiniz joyetech ego aıo bu ürün bol duman çıkardığından dolayı sigara içmenize gerek kalmaz.


Joyetech eGrip Sigara Serisi : Joyetech eGrip Elektronik sigara modellerini firmamızdan ister mağazamızdan dilerseniz kapıda nakit veya kredi kartı ile sipariş verebilirsiniz. cihazlarımız Yurtdışı AB Ülkelerinde garantisi bulunmaktadır. tamaman orjinal olan bu ürünlerimiz Açılmamış set içerisinde jiletinli ve orjinal ürün barkodu bulunmaktadır. joyetech eGrip Elektronik Sigara içerisinde firmamız tarafından yanında 30 ml likit hediyesi bulunmaktadır.

eGo One ESigara Çeşitleri zamanlarda çıkan model olup kendi içerisinde ego one mini, ego one mega, ego one VT eGo one CT ve en son çıkarttığı model olan eGo one v2 ve mega twist olarak türkiye de satılmaya başlanmıştır. eGo one diğer bir özellği kolay taşınabilen ve şık tasarım harika olmasından dolayı daha çok tercih edilir. düğmeye basılarak kullanılan bu cihaz 1500 ve 2200 mah pili sayesinde uzun ömürlüdür. Set içerisinde coil dedğimiz iç atomizeri bulunan bu cihazın içerisinden garanti kartı kullanma kılavuzu ve şar kablosu yanında 1 adet yedek ağızlık bulunmaktadır. firmamız tarafından elektronik sigara likit sıvısı 30 ml şişe içerisinde orjinal olarak gönderilir. Değişik 5 rengi bulunan bu ürünü satın alabilirsiniz.

Cuboid Elektronik Sigara serisi ise harici pil ile çaılışır, diğer modellere göre en üst modellerden biri olan Joyetech Cuboid Sigara Harici 2 adet 18650 ve 2600 mah pilleri ile çalışır. bu cihazın diğer bir özelliği ise çok fazla duman çıkartması ve ister nargile gibi ister sigara içimi olarakta kullanabilirsiniz. siyah ve silver rengi bulunan bu cihaz üst cubis atomizeri sayesinde 4 ml likit sıvısı ile sizlere 1 gün boyunca likit ihtiyacınızı giderir. Ayrıca kendi alanında joyetech in en sağlam ürünüdür. set içeriğinde ise 4 adet değişik iç coil deiğimiz atomizer bulunur. bunlardan dilediğinizi kullana bilirsiniz.


eVic VTC Cubis Sigara Modeli: Joyetech eVic VTC Cubis sigara ilk çıkan modeli ise evic vtc mini olarak çıktı. Mini modelinden sonra çıkan TRON Modeli ise aynı şekilde harici pil ile kullanılmaktadır. tek pille calışan bu cihaz dan sonra eVc VTC Cubis Pro olarak satılan bu cihaz kendi alanında çıkan en son serisidir. bu cihazın diğer cihazlar gibi içerisinde 4 adet farklı coiller bulunmaktadır. 

Beyaz, silver, siyah ve grey renkleri bulunan bu ürün, içerisinde bulunan RBA Atomizer sayesinde kendiniz de sarabilirsiniz. ayrıca set içerisinde 1 adet şarz kablosu ve yedek ağızlık bulunmakta olup 18650 pili firmamızdan ücretsiz olarak gönderilir.

Yorumlar

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz
Sahte ve Replika Elektronik Sigara Ürünlerine Karşı Dikkatli Olun

Bu blogdaki popüler yayınlar

E Sigara Kapıda Ödeme Avantajı ile Güvenli Teslimat

2017 Yılının En iyi Elektronik Sigara Marka ve Modelleri

Sigarayı Şimdi Bırakın

Sigarayı Şimdi Bırakın