2017 Yılının En iyi Elektronik Sigara Marka ve Modelleri

Elektronik sigara piyasası hakkında fikriniz yoksa ve siz kullanıcı olmaya adaysanız en başta kafanız karışacaktır. Çünkü hem elektronik sigara markaları çok çeşitlidir hem de likit ve ekipman türleri fazladır. Bu yazımızda elektronik sigara en iyi marka hangisidir? Elektronik Sigara Hangisini Kullanmalıyım? Sorularınıza aşağıdaki yazımız yanıt bulabilirsiniz. 




Elektronik Sigara Kullanırken Hangi Markayı Tercih Etmeliyim? Elektronik Sigara kullanmaya başlayacaksanız bilinen birkaç markanın kriterlerini inceleyerek bütçenize göre bir seçim yapabilirsiniz. Bu markaların satış fiyatları, likit satışları, performans durumları seçimlerinizde yardımcı olacaktır. Elektronik Sigara en iyi marka tercihlerinizi Avrupa Birliği standartlarında üretilen çocuk koruma sistemli modellerden yana kullanabilirsiniz. 

En iyi Elektronik Sigara Modeli Smok AL85 Fiyatı


Joyetech Egrip 2 Elektronik Sigara Modeli

Yeni kullanıcılar için başarılı bir tercih olacaktır. 2100mAH’lık pili güçlü bir performans sağlar. Tank kapasitesi 3.5ml olup Avrupa Birliği standartları doğrultusunda 2.0ml kapasiteli ve çocuk korumalı bir versiyonu da satışa sunulmuştur. Set içeriğinde bulunan 510 atomizer adaptörü ile farklı atomizer kullanımı sağlayabilirsiniz. 

Eleaf Ijust 2 ve iJust S Elektronik Sigara Modeli

Elektronik sigara en iyi marka seçeneklerinden biri de Eleaf Ijust 2’dir. 2600mah’lık silindir gücü ile en iyi markalar listesinde ilk sıralarda yer alır. Özellikle 5.5ml kapasiteli tank özelliği, kullanıcısı için büyük bir konfor sağlıyor. Bu sayede gün içinde defalarca likit yenilemenize gerek kalmıyor. Tat kalitesinin yanında duman gücü de diğer tercih sebeplerinden oluyor. “Elektronik sigara nargileden daha çok duman çıkarır mı?” sorusuna bu ürün ile cevap vermeniz yeterli!

Smok AL85 ile Tanışmanın Tam Vakti!

Smok Elektronik Sigara markası bu noktada en başarılı ve 2017 yılının en çok satan modeli olmuştur. Bu noktada sizlere Smok AL85 ile tanıştırmak istiyoruz. 

Yorumlar

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz
Sahte ve Replika Elektronik Sigara Ürünlerine Karşı Dikkatli Olun

Bu blogdaki popüler yayınlar

E Sigara Kapıda Ödeme Avantajı ile Güvenli Teslimat

Yeni Başlayanlar için Joyetech Elektronik Sigara Modelleri Açıklamaları

Sigarayı Şimdi Bırakın

Sigarayı Şimdi Bırakın