Kayıtlar

Kasım 13, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Yeni Başlayanlar için Joyetech Elektronik Sigara Modelleri Açıklamaları

Resim
Sürekli kendini yenileyen ve dünya'ya kendini ıspatlamış Joyetech Elektronik Sigara markasını yeni başlayanlar için model tanıtımlarını kısaca sizler için açıklayacağız. Bu modeller özel olarak sizler için hazırlanmıştır. Joyetech eVic Basic elektronik sigara 60 wolt gücünde bir üründür. kendinden pili olan evic basic sigara küçük ve şık tasarımı olduğundan yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. set içerisinde şarz kablosu, cihaz ve atomizer coili bulunmakta ve ayrıca garanti kartı ve kullanım kılavuzu ve orjinalliğini test edebileceğiniz kartı bulunmaktadır.

Ucuza Satılan Joyetech E Sigara Mağduriyeti Hakkında

Resim
Dünyanın En Çok Satılan Elektronik Sigara Markası Joyetech E Sigara Modelleri ve Likit Çeşitleri Türkiye'de de aynı başarıyı sağlamış ve satışları büyük oranda son iki yılın verilerine göre ciddi artış göstermiştir. Bu başarıyı gölgelemek isteyen kişi yada kişiler tarafından sosyal medya üzerinden reklam yaparak insanları mağdur etmektedir. Mağdur Olmamak için Lütfen Orjinal Joyetech Sitelerini Tercih Edin! Telefon Siparişi verdim. Gelen Kargo içinden salatalık çıktı haberleri malesef acı bir gerçek. Bununla ilgili yasal işlemler devam etmektedir. Bu konuda sizlere anlatacağımız noktalara dikkat etmenizi öneriyor ve mağdur olmamanız için bu sayfa ve illegal reklam yapanlara itibar etmemenizi öneriyoruz. Son 1 ay da özellikle Facebook reklamlarında çıkan ve şık bir tasarımla insanlara güven sunan ancak sitede bir telefon numarası bile olmayan bir internet sitesi, Piyasa fiyatı 400 TL olan Joyetech marka eVic VTC modelini 89 TL gibi komik bir rakama satışa sunmuştur. A

Eleaf iStick Pico Mega E Sigara Set İçeriği ve Kurulumu

Resim
Dünyanın En Çok Satılan Elektronik Sigara Markası Joyetech E Sigara Modelleri ve Likit Çeşitleri Blogger Bilgi Sayfası

Türk Sağlık Kurumu Kanser Daire Başkanlığı Elektronik Sigara Araştırması

Resim
Türk Sağlık Kurumu Kanser Daire Başkanlığı Elektronik Sigara Araştırması yaparak farklı ve detaylı sonuçları ön plana çıkardı. Yapılan araştırma ve değerlendirme sonucunda daha önce bahsettiğimiz üzere Elektronik Sigara zararlı olduğu, Likit marka ve kullanımının son derece dikkat isteyen bir durum olduğu her likitin kullanılmaması gerektiği ve FDA onaylı Joyetech Elektronik Sigara markalarının kullanılması bunun dışında ki düşük kaliteli E Sigara modellerinden uzak durulması gerektiği hatırlatıldı. E Sigara Zararlı mı? Sigara ile Kıyaslama Türk Sağlık Kurumu PDF Formantında yer alan makale de Elektronik Sigara nın tarihi sürecini kaleme alırken, Özellikle ABD ve Avrupa'da çok yaygın olduğu ve sigara bırakmaya yardımcı bir etken olmadığı belirtildi.  Ancak, yine de kullanmak isteyenler için orjinal ve kaliteli cihaz ve likit çeşitleri kullanmalarının sağlık açısından önemli olduğu ve uzun dönem bu cihazları kullanmanın risk taşıdığı ifade edilmektedir.

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz
Sahte ve Replika Elektronik Sigara Ürünlerine Karşı Dikkatli Olun

Sigarayı Şimdi Bırakın

Sigarayı Şimdi Bırakın