Ucuza Satılan Joyetech E Sigara Mağduriyeti Hakkında

Dünyanın En Çok Satılan Elektronik Sigara Markası Joyetech E Sigara Modelleri ve Likit Çeşitleri Türkiye'de de aynı başarıyı sağlamış ve satışları büyük oranda son iki yılın verilerine göre ciddi artış göstermiştir. Bu başarıyı gölgelemek isteyen kişi yada kişiler tarafından sosyal medya üzerinden reklam yaparak insanları mağdur etmektedir.


Mağdur Olmamak için Lütfen Orjinal Joyetech Sitelerini Tercih Edin!


Telefon Siparişi verdim. Gelen Kargo içinden salatalık çıktı haberleri malesef acı bir gerçek. Bununla ilgili yasal işlemler devam etmektedir.

Bu konuda sizlere anlatacağımız noktalara dikkat etmenizi öneriyor ve mağdur olmamanız için bu sayfa ve illegal reklam yapanlara itibar etmemenizi öneriyoruz.

Son 1 ay da özellikle Facebook reklamlarında çıkan ve şık bir tasarımla insanlara güven sunan ancak sitede bir telefon numarası bile olmayan bir internet sitesi, Piyasa fiyatı 400 TL olan Joyetech marka eVic VTC modelini 89 TL gibi komik bir rakama satışa sunmuştur. Ancak kapıda ödeme ile gönderilen ürün içerisinden boş kutu ya da 40 TL değerinde bir adet likit çıkmaktadır. Mağdur olan kişi ise geri dönüş yapmak istese de karşısında bir muhatap bulamadığı için diğer Joyetech Türkiye satış sitelerini arayarak bu mağduriyeti dile getirmektedirler.

Bu üzücü vaka malesef sadece Elektronik Sigara ürünleri için değil, genelde cep telefonu başta olmak üzere, Giyim, Aksesuar ve markalı ürünlerde sürekli olarak kendini göstermektedir.

Bu Mağduriyeti Yaşamamak için Dikkat Edilmesi
Gereken Noktalar


Öncelikle iletişim numarası olmayan sitelere kesinlikle itibar edilmemesi ve oradan alış veriş yapılmaması gerekir. 


Fiyatları ciddi anlamda düşük olan ürünlere teretdütle yaklaşın. Örneğin bir ürünün piyasa fiyatı 500 TL ise bu ürünü 150 TL gibi bir rakama satan alış veriş siteleri büyük oranda ziyaretçiyi yanıltmaktadır. Ya ürün stoklarında yoktur ya da sizlere, 150 TL fiyat karşlığında 50 TL değerinde farklı ürün gönderirler. 

Alış veriş sitelerinden alış veriş yapmadan önce, Google arama motorunda o siteyi araştırın. sitenin domain (alan adı) yazarak şikayetlerin olup olmadığına bakın. 

Siparişi online verdikten sonra, Telefon ile tekrar teyit almanız, stokta olup olmadığını, rengini ya da sizin talep ettiğiniz varyasyonların stoklarında olup olmadığını sorun.

Böyle bir mağduriyet yaşadığınızda bağlı bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığına giderek suç duyurusunda bulunmanızı öneriyoruz.

Joyetech Elektronik Sigara eVic VT modeli için malesef Faebook reklamlarında bu mağduriyet yaşanmakta olup, sizleri bu konuda uyarmayı kendimize bir borç bildik.

Mağdur olmamak ve mutlu bir alış veriş gerçekleştirmek için Orjinal Joyetech satış sitelerini tercih edin. Konu ile ilgili mağduriyet, şikayet ve yorumlarınızı lütfen konu altında paylaşmaktan çekinmeyin. Sizlere cevap vermekten mutluluk duyacağımı bilmenizi isteriz. 

Yorumlar

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz
Sahte ve Replika Elektronik Sigara Ürünlerine Karşı Dikkatli Olun

Bu blogdaki popüler yayınlar

E Sigara Kapıda Ödeme Avantajı ile Güvenli Teslimat

Yeni Başlayanlar için Joyetech Elektronik Sigara Modelleri Açıklamaları

2017 Yılının En iyi Elektronik Sigara Marka ve Modelleri

Sigarayı Şimdi Bırakın

Sigarayı Şimdi Bırakın