Türk Sağlık Kurumu Kanser Daire Başkanlığı Elektronik Sigara Araştırması

Türk Sağlık Kurumu Kanser Daire Başkanlığı Elektronik Sigara Araştırması yaparak farklı ve detaylı sonuçları ön plana çıkardı. Yapılan araştırma ve değerlendirme sonucunda daha önce bahsettiğimiz üzere Elektronik Sigara zararlı olduğu, Likit marka ve kullanımının son derece dikkat isteyen bir durum olduğu her likitin kullanılmaması gerektiği ve FDA onaylı Joyetech Elektronik Sigara markalarının kullanılması bunun dışında ki düşük kaliteli E Sigara modellerinden uzak durulması gerektiği hatırlatıldı.


E Sigara Zararlı mı? Sigara ile
Kıyaslama Türk Sağlık Kurumu
PDF Formantında yer alan makale de Elektronik Sigaranın tarihi sürecini kaleme alırken, Özellikle ABD ve Avrupa'da çok yaygın olduğu ve sigara bırakmaya yardımcı bir etken olmadığı belirtildi. 

Ancak, yine de kullanmak isteyenler için orjinal ve kaliteli cihaz ve likit çeşitleri kullanmalarının sağlık açısından önemli olduğu ve uzun dönem bu cihazları kullanmanın risk taşıdığı ifade edilmektedir.


Türk Sağlık Kurumu Kanser Daire Başkanlığı tarafından detaylı raporlandırılan O makaleyi sizler için paylaşıyoruz. Makalenin Tamamını Okumak için Tıklayın!

Yorumlar

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz

Sahte Ürünlere Karşı Dikkatli Olunuz
Sahte ve Replika Elektronik Sigara Ürünlerine Karşı Dikkatli Olun

Bu blogdaki popüler yayınlar

E Sigara Kapıda Ödeme Avantajı ile Güvenli Teslimat

Yeni Başlayanlar için Joyetech Elektronik Sigara Modelleri Açıklamaları

2017 Yılının En iyi Elektronik Sigara Marka ve Modelleri

Sigarayı Şimdi Bırakın

Sigarayı Şimdi Bırakın